Reprezentacija Srbije slavila protiv Hrvatske

Prvu utakmicu u nizu od pet planiranih, na Svetskom prvenstvu u20 hokeja na ledu, koje je danas svečano otvoreno u ledenoj dvorani hale Pionir, reprezentacija Srbije je odigrala u svoju korist i slavila je protiv reprezentacije Hrvatske, konačnim rezultatom 3:2 ( 1:1, 0:1, 2:0 ).

Prema raspoloživoj statistici, naši momci imali su 10,71% odnosno 28 šuteva na protivnički gol, a ekipa hrvatske reprezentacije, imala je 13,33%, odnosno 15 šuteva na naš gol, koji je branio Mitić Jug, iz redova Zvezde, sasvim uspešno, sa čak 86,67%.

Prvoj pobedi, nadamo se, u nizu sledećih, doprineli su, pored Subotić Srđana i Ćurčić Sergeja, momci SKHL Crvena zvezda, Vukićević Luka i Đumić Mirko.

Golove za Hrvatsku upisali su Kramarić Luka ( aisis. Ficur Bruno, Trstenjak Tomo ) i Canić Dominic Rene ( asis. Trstenjak Tomo ).

Kao što je u ranijem intervjju i napomenuo nas sagovornik, iz Zvezdinih redova, Vrućinić Veljko, ova pobeda ima veliki značaj, kako po pitanju eventualnog plasmana, tako i po pitanju velike motivacije i dodatne sigurnosti među momcima u reprezentaciji, imajući u vidu veliku želju potivničke ekipe da se nekako vrate u redove Div I.

Naredna utakmica koju naša reprezentacija igra, održaće se već sutra, 11.1.2018. godine, u 20h, protiv reprezentacije Španije.

Podržimo momke pod našom zastavom. Ostanimo deo SKHL Crvena zvezda.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Ostavi komentar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *