CZBG Forum

VK i DŽK Crvena zvezda bogatiji za dva sportska prijatelja

Autor: CZBG, Radovanović D.

U medija centru SD Crvena zvezda, predstavnici vaterpolo kluba i džudo kluba Crvena zvezda, potpisali su ugovore sa kompanijama Macron i Elit akademijom, te su potvrdili nova sportska prijteljstva.

Generalni sekretar SD-a, ali i predsednik VK Crvena zvezda, g. Igor Milojević, izrazio je veliko zadovoljstvo novom saradnjom. Takođe je istakao činjenicu da je FK Crvena zvezda od momenta pojavljivanja marke Macron nizala velike uspehe. Svakako, poput svih Zvezdaša, ne krije radost što je Zvezda ušla u kvalifikacioni deo Lige šampiona, a čemu se i težilo. Zahvanost na ličnom zalaganju je uputio i predstavnicima kompanija, za zalaganje i omogućavanje sponzorskih ugovora po pitanju opreme, jer je to izuzetno teško, a značajno kada su u pitanju “mali” sportovi.

Dok su predstavnici kompanija Macron i Elit akademije takođe naveli da im je veliko zadovoljstvo i čast što se saradnja širi na vaterpolo i džudo klub Crvena zvezda, Jelena Pavićević je ispred Macron-a da će se uskoro u okviru SD-a otvoriti njihov manji shop centar.

Generalni sekretar DŽK Crvena zvezda, g. Vladan Gačić istakao je da je ponosan što kao, još jedan “mali” sport, prave velike rezultate, te se nada tituli Evropskog klupskog prvaka.

Celokupan sadržaj konferencije prilikom koje su ugovori potpisani, možete pogledati na https://www.youtube.com/watch?v=GV3HL0kz-tI

Share this...
Tweet about this on Twitter
Twitter

Ostavi komentar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *