CZBG Forum

Kadeti Zvezde na dvomeču protiv Slavije

Kadeti hokejaškog kluba Crvena zvezda u petak putuju u Ljubljanu gde će odigrati dve utakmice (2. i 2. novembra) protiv ekipe Slavije.

Crveno-beli nisu baš u zavidnoj formi i trenutno zauzimeju pretposlednje 8. mesto na tabeli regionalnog takmičenja (IHL) za uzrast do 16 godina. od četiri odigrane utakmice puleni Marka Juloskog su zabeležili jednu pobedu i tri poraza, dok ekipa Slavije iz osam odigranih utakmica ima tri pobede i 5 poraza (jedan pposle produžetaka). Ipak, optimizam u crveno-belim redovima nikada ne jenjava i naši oklopnici sigurno neće otići u Ljubljanu sa istaknutom belom zastavom.

Evo šta je pred put, za naš portal, rekao trener crveno-belih oklopnika, Marko Juloski:

“Zbog zauzetosti ledene dvorane Pionir, primorani smo da odigramo dve utakmice sa ekipom Slavije u Ljubljani.
Kao i većina slovenačkih ekipa, Slavija je kvalitetan protivnik pojačana sa par momaka iz Hrvatskih ekipa koji su ove godine prešli u Slaviju, jer tim Zagreb ne igra IHL ligu.
Mi treba da se bavimo našom igrom i da smanjimo greške koje smo imali na prethodnim utakmicama. Naivno smo primali golove i nadam se da smo nešto naučili na tim utakmicama. Ako uspemo u tome, odigraćemo dve zanimjive utakmice.”

Našim kadetima želimo puno sreće sa željom da se kao pobednici vrate iz Slovenije.

Share this...
Tweet about this on Twitter
Twitter

Ostavi komentar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *