CZBG Forum

Zvezda gostuje Celju za nastavak pobedničke serije

Hokejaši Crvene zvezde imali su malu pauzu od poslednjeg susreta protiv Medveščaka kojeg su dobili ubedljivo sa 5:0 u Zagrebu. Naime, tokom prošlog vikenda nije bilo utakmica za naše oklopnike, pa su crveno-beli to iskoristili da se što bolje pripreme za duele koji ih u subotu i nedelju (17. i 18. novembar) čekaju sa ekipom Celja u Sloveniji.

Zvezda j u ovoj pauzi, pored priprema, iskoristila priliku da dovede još jednog napadača. U pitanju je veteran Srđan Ristić koji bi svojim iskustvom mogao dodatno da doprinese mladoj ekipi da bude još efikasnija i ubojitija. Verujemo da je i trener Jovica Rus uspeo da prenese na igrače sve svoje zamisli i stoga očekujemo da će naši oklopnici da izađu na megdan Celjanima puni samopouzdanja i vere u sebe.

Trenutno, crveno-beli oklopnici zauzimaju prvu poziciju na tabeli sa 20 bodova iz 9 odigranih utakmica, dok je ekipa Celja na trećem mestu sa 18 bodova, ali iz 10 utakmica. U pprvom dvomeču, koji je igran u Beogradu, Zvezdini hokejaši su bili polovični. U prvom meču su slavili ubedljico sa 5:0 dok su u drugom poraženi rezultatom 5:4 iako su do pred sam kraj naši hokejaši imali prednost i pobedu u rukama.

Utakmice u Celju su na programu u sledećim terminima:

– subota, 17. novembar, od 18 časova

– nedelja, 18. novembar, od 17:30 časova

Što se prenosa utakmica tiče, za sada je sigurno da prenosa prve utakmice u subotu neće biti, a za nedelju postoji prilika da bude prenosa putem JuTjub kanala. O tome ćemo vas naknadno obavestiti na našem portalu.

Share this...
Tweet about this on Twitter
Twitter

Ostavi komentar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *