CZBG Forum

Zvezda dočekuje Triglav – SVI NA HOKEJ!!!

Hokejaši Crvene zvezde u odličnoj su formi. Crveno-beli oklopnici nižu pobedu za pobedom u IHL takmičenju bez obzira da li su gostujuća ili domaća ekipa i bez obzira ko je sa druge strane. Prošlog vikenda dva puta je pobeđena ekipa Celja u Sloveniji, što je još jedan dokaz da Zvezdini oklopnici ne žele da prepuste lidersku poziciju svojim konkurentima i da žele sa prve pozicije da uđu u plej of. Na tom putu jedna od najvećih prepreka biće im ekipa Triglava iz Kranja koja ovog vikenda dolazi u Beograd.

Iako su crveno-beli nedavno dva puta slavili u Kranju i pokazali da su trenutno bolja ekipa, Triglav nikada netreba otpisati jer se radi o iskusnoj ekipi koja zna da zagorča život svojim protivnicima. Ipak, verujemo da će crveno-beli znati i imati snage da i ovaj dvomeč odigraju onako kako to navijači od njih očekuju.

Prvi meč igra se u subotu od 18 časova i ono što je važno da se napomene jeste da se utakmica igra u sličnom terminu kada i večiti derbi u košarci (počinje od 17 časova), pa se svi oni, koji žele da dođu u ledenu halu Pionir, pozivaju na dodatni oprez obzirom da je domaćin večitog derbija u košarci Partizan.

Drugi susret na programu je u nedelju od 16 časova i 15 minuta, a najverovatnije da će oba meča biti prenošena i na JuTjub kanalu Arene sporta.

Ipak, kao i svaki put, mi koristimo ovu priliku da pozovemo sve Zvezdine navijače i ljubitelje hokeja na ledu, da dođu u ledenu halu Pionir i pruže podršku našim igračima, jer oni to svakako zaslužuju.

SVI NA HOKEJ!!!

Share this...
Tweet about this on Twitter
Twitter

Ostavi komentar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *