CZBG Forum

RLK predstavio novog trenera

Izvor: Zvanična FB stranica RLK Crvena zvezda

Ragbi liga klub Crvena zvezda predstavio je novog trenera. Nakon savršene sezone, na čelo našeg kluba došao je Bret Daejvidson, koji je za klupsku stranicu rekao sledeće:

“Velika je privilegija i čast biti imenovan za trenera Crvene zvezde u ovakvom trenutku. Učešće u Čelendž kupu za mene lično je ostvarenje sna i moran da se zahvalim Kolinu koji je imao veliko poverenje u mene. Upoznat sam sa igračkim kadrom jer sam već sa dosta njih radio tokom treniranja nacionalne selekcije Srbije, a sada ćemo imati priliku da zajedno radimo i na klupskom nivou. To je odlična grupa momaka koja zajedno sa fantastičnim rukovodstvom kluba može Crvenu zvezdu da podigne na jedan novi, daleko viši nivo!”

“Nadam se da ću pronaći način da ispratim rad Fila Ekonomidisa. Njegova ekipa je imala fantastičnu sezonu, a ja sam zahvalan Filu što sam ovde u Srbiji imao prilike da radim sa njim i da od njega „kradem“ znanje. On je jedno teško staro „kopile“ koje ima srce od zlata i nadam se da ćemo nastaviti da ispunimo sva očekivanja.

“Učešće u Čelendž kupu je neverovatna prilika ne samo za Crvenu zvezdu, već i za srpski ragbi u celini jer ćemo moći da se odmerimo sa drugim evropskim zemljama i učinomo ono čemu težimo.”

“Domaća takmičenja u Srbiji iz godine u godinu postaju sve jača. Juniorske kategorije stvaraju sve bolje igrače koji imaju veliki talenat i potencijal koji unose u domaće takmičenje i to će biti katalizator koji će podići ragbi na jedan mnogo viši nivo u Srbiji.”

Share this...
Tweet about this on Twitter
Twitter

Ostavi komentar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *