CZBG Forum

Zvezda opet ubedljiva protiv Mladost

 

Crveno-beli oklopnici jučer su, i pored ne toliko sjajne igre, bili više nego ubedljivi protiv ekipe Mladosti i slavili sa 9:0. Ipak, trener Jovica Rus je nakon utakmice izjavio da se na ovakvim utakmicama stiću loše navike ako se istima ne pristupi maksimalno skoncentrisano, te da Zvezda mora mnogo bolje ako hoće visoke domete.

Danas su Zvezdini hokejaši ponovno savladali ekipu Mladosti koja se dobro branila u prve dve trećine. Ipak, poslednja trećina pokazala je ko je favorit i Zvezda je na kraju slavila zasluženu pobedu.

SKHL Crvena zvezda – KHL Mladost 7:2 (1:1, 2:1, 4:0)

Image may contain: one or more people, people playing sports and basketball court

Prva trećina donela je bukvalno igru na jedan gol. Zvezda je celo vreme napadala, a onda je ekipa Mladosti, iz jedne, ako je možemo nazvati tako, polu-šanse dala gol. Strelac za 0:1 je bio Robert Cerovečki. Koliko je Zvezda bila nadmoćna govori podatak da je i sa igračem manje vršila konstantne napade i pritiske na gol gostiju. To se isplatilo tek u 18. minuti kada je Andrej Cvik na asistenciju GaidašKulešov, smestio pak u mrežu gostiju za 1:1

Image may contain: one or more people and people playing sports

Druga trećina nam donosi Zvezdino vodstvo od 2:1 u 28. minuti susreta. Strelac je bio Nikola Kerezović, a asistirao mu je Vjačeslav Čegrintsev. Ipak, Mladost se pokazuje kao tvrd orah i u 31. minuti preko Luke Kramarića dolazi do izjednačenja 2:2. Zvezda nastavlja sa napadima i to se isplatilo u 34. minuti kada Bogdan Gaidaš (asistencija Daniel MihalArtjom Kulešov) dovodi Zvezdu u vodstvo od 3:2. Rezulta se nije menjao do kraja ove trećine iako je Zvezda imala prilika da ovo vodstvo uveća.

U poslednjem periodu igre Zvezda je dodala gas i sa četiri gola rešila ovu utakmicu. Prvo je na 4:2 povisio Vjačeslav Čegrintsev (asistencija Nikola KerezovićPavle Podunavac). Zatim se u listu strelaca upisao i Uglješa Novakovića (asistencija ČegrintsevBrkušanin) i to je bilo 5:2 za Zvezdine oklopnike. Šesti gol za crvenio-bele (6:2) postiže ponovo Čegrintsev (asistencija Marko Brkušanin), a konačan rezultat 7:2 delo je Daniela Mihala (asistencija Bogdan Gaidaš – Robert Sabadoš). 

Crvena zvezda je nastupila u sastavu: Mitić, Ranković, Anić, Brkušanin, Čegrintsev, Daniel, Dragović, Dziov, Gaidaš, Janković, Kerezović, Kulešov, Marković, Mašić, Novaković, Podunavac, Ristić, Sabadoš, Španjević, Vukićević, Vuković, Cvik.

Trener: Jovica Rus

 

Share this...
Tweet about this on Twitter
Twitter

Ostavi komentar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *