CZBG Forum

Звезда опет убедљива против Младост

 

Црвено-бели оклопници јучер су, и поред не толико сјајне игре, били више него убедљиви против екипе Младости и славили са 9:0. Ипак, тренер Јовица Рус је након утакмице изјавио да се на оваквим утакмицама стићу лоше навике ако се истима не приступи максимално сконцентрисано, те да Звезда мора много боље ако хоће високе домете.

Данас су Звездини хокејаши поновно савладали екипу Младости која се добро бранила у прве две трећине. Ипак, последња трећина показала је ко је фаворит и Звезда је на крају славила заслужену победу.

СКХЛ Црвена звезда – КХЛ Младост 7:2 (1:1, 2:1, 4:0)

Image may contain: one or more people, people playing sports and basketball court

Прва трећина донела је буквално игру на један гол. Звезда је цело време нападала, а онда је екипа Младости, из једне, ако је можемо назвати тако, полу-шансе дала гол. Стрелац за 0:1 је био Роберт Церовечки. Колико је Звезда била надмоћна говори податак да је и са играчем мање вршила константне нападе и притиске на гол гостију. То се исплатило тек у 18. минути када је Андреј Цвик на асистенцију ГаидашКулешов, сместио пак у мрежу гостију за 1:1

Image may contain: one or more people and people playing sports

Друга трећина нам доноси Звездино водство од 2:1 у 28. минути сусрета. Стрелац је био Никола Керезовић, а асистирао му је Вјачеслав Чегринтсев. Ипак, Младост се показује као тврд орах и у 31. минути преко Луке Крамарића долази до изједначења 2:2. Звезда наставља са нападима и то се исплатило у 34. минути када Богдан Гаидаш (асистенција Даниел МихалАртјом Кулешов) доводи Звезду у водство од 3:2. Резулта се није мењао до краја ове трећине иако је Звезда имала прилика да ово водство увећа.

У последњем периоду игре Звезда је додала гас и са четири гола решила ову утакмицу. Прво је на 4:2 повисио Вјачеслав Чегринтсев (асистенција Никола КерезовићПавле Подунавац). Затим се у листу стрелаца уписао и Угљеша Новаковића (асистенција ЧегринтсевБркушанин) и то је било 5:2 за Звездине оклопнике. Шести гол за црвенио-беле (6:2) постиже поново Чегринтсев (асистенција Марко Бркушанин), а коначан резултат 7:2 дело је Даниела Михала (асистенција Богдан Гаидаш – Роберт Сабадош). 

Црвена звезда је наступила у саставу: Митић, Ранковић, Анић, Бркушанин, Чегринтсев, Даниел, Драговић, Дзиов, Гаидаш, Јанковић, Керезовић, Кулешов, Марковић, Машић, Новаковић, Подунавац, Ристић, Сабадош, Шпањевић, Вукићевић, Вуковић, Цвик.

Тренер: Јовица Рус

 

Share this...
Tweet about this on Twitter
Twitter

Остави коментар

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *