CZBG Forum

Zvezda opet bolja od Vojvodine

Danas su se u ledenoj hali Pionir sastala jedine dve seniorske ekipe iz Srbije, Crvena zvezda i Vojvodina, koje su odigrali svoj meč u okviru IHL takmičenja. Zvezda je i ovoga puta bila bolja i slavila je sa visokih 7:1

SKHL Crvena zvezda – HK Vojvodina 7:1 (3:0, 1:0, 3:1)

Već u prvoj trećini crveno-beli su stavili do znanja da iznenađenja na ovoj utakmici neće biti. Prvi pogodak pao je već u 41. sekundi meća kada je Pavle Podunavac na asistenciju Nikole Kerezovića doveo Zvezdu u vodstvo od 1:0. Nije se dugo čekalo na drugi pogodak. Igrao se drugi minut kada su crveno-beli golom Dušana Jankovića poveli sa 2:0 (asistencija Bogdan GaidašArtjom Kulešov). Na 3:0, što je bio i konačan rezultat ove trećine, povisio je Mihal Daniel, a asistirali su mu Bogdan Gaidaš i Robert Sabadoš.

U drugoj trećini viđen je samo jedan pogodak. Pak se opet zakoprcao u mreži gostiju, a strelac za 4:0 bio je Luka Vukićević (asistencija Dušan Janković).

I onda u poslednjem periodu su viđena četiri pogotka. Prvo je na 5:0 povisio Vjačeslav Čegrintsev (asistencija Nikola Kerezović), a visokih 6:0 bilo je delo Bogdana Gaidaša (asistencija Artjom Kulešov). Vojvodina uspeva da dođe do počasnog pogotka golom Olivera Lantagnea, a za konačnih 7:1 pobrinuo se kapiten Marko Brkušanin (asistencija Vjačeslav ČegrintsevNikola Kerezović).

Ova dva protivnika bi još jedan svoj meč trebala da odigraju u utorak, u Novom sadu, a mi ćemo vas obavestiti o terminu odigravanja tog meča ako do njega dođe.

Share this...
Tweet about this on Twitter
Twitter

Ostavi komentar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *