CZBG Forum

Svetska prvakinja u Crvenoj zvezdi!

Izvor: OKCZ, zvanični sajt

Novo pojačanje Crvene zvezde je reprezentativka Srbije Tijana Malešević!

Tijana već neko vreme trenira sa ekipom Crvene zvezde, pa su se klub i proslavljena odbojkašica dogovorili da u narednom periodu nastupa za crveno-bele.

– S obzirom na to da treniram sa Crvenom zvezdom već duže vreme lako smo se dogovorili oko saradnje. Hvala Ani Avramović i upravi kluba, kao i treneru Aleksandru Vladisavljevu, koji su mi dopustili da treniram sa ekipom sve ovo vreme nakon završetka Svetskog prvenstva i da ostanem u formi. Pošto nemam angažman došli smo na ideju da pomognem i da igram utakmice za Crvenu zvezdu. Veoma se radujem nastupima za crveno-bele – izjavila je Maleševićeva.

Svoje veliko iskustvo i znanje Tijana će preneti na naše mlade odbojkašice.

– Već par meseci treniram sa devojkama i sprijateljili smo se. Verujem da će i njima dosta značiti, kao i Saletu, pošto im na treninzima donosim sigurnost i iskustvo, gde one dosta toga mogu da vide i nauče i raduje me što mogu svoje iskustvo da im prenesem – zaključila je Tijana.

Tijana Malešević igra na poziciji primača servisa. Rođena je 18. marta 1991. godine u Užicu. Sa reprezentacijom Srbije osvojila je Svetsko prvenstvo koje je ove godine održano u Japanu. U svojoj bogatoj riznici, između ostalog, ima i dve zlatne medalje sa Evropskog prvenstva, srebro sa Olimpijskih igara 2016. godine, kao i srebro sa Svetskog Kupa 2015. Nastuapala je za Jedinstvo iz Užica, Volero (Švajcarska), Pilu (Poljska), Prostečjov (Češka), Beledijespor (Turska), Novaru (Italija), Osasko (Brazil) i CSM Volej Albu (Rumunija) sa kojom je prošle sezone bila finalista Lige šampiona.

Dobro došla Tijana!

Share this...
Tweet about this on Twitter
Twitter

Ostavi komentar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *