CZBG Forum

SVI NA HOKEJ!!! Zvezda dočekuje Zagreb za nastavak pobedničke serije

Seniori našeg hokejškog kluba u subotui nedelju igraju dva veoma važana meča u okviru IHL takmičenja. Naime, crveno-belima dolazi u goste “tek” peroplasirana ekipa Zagreba, pa svi na neki način očekuju sigurnu pobedu. Ali..

Image may contain: 1 person, playing a sport

Ako, ipak, malo bolje pogledate tabelu, videćete da ekipa Zagreba ima tek 11 odigranih utakmica, što je šest manje od Crvene zvezde. U tih 11 odigranih susreta ekipa Zagreba ima svega dva poraza i trenutno je druga ekipa po efikasnosti (odmah iza Zvezde). Sastavljeni su uglavnom od domaćih igrača i uopšte nisu lak zalogaj kako to mnogi misle. Kada bi kojim slučajem ekipa Zagreba dobila tih šest utakmica koje zaostaje za Zvezdom, razlika na tabeli bi bila svega jedan bod. Ovo definitivno treba da posluži treneru Jovici Rusu i njegovim igračima kao opomena da nema opuštanja i da u ove dve utakmice treba ući maksimalno skoncentrisano, kako se ne bi dopustilo bilo kakvo iznenađenje.

Verujemo da će naši oklopnici dati sve od sebe da pokažu još jednom da su trenutno najbolja ekipa u regionu i da sa pravom konkurišu za najviši plasman. Zato je važno doći u što većem broju i podržati naše oklopnike, jer oni to zaista i zaslužuju. Činjenica je da fudbala nema do sledeće godine, a ovoga vikenda nema ni košarke u Pioniru, tako da hokej ostaje lepa opcija u ovo hladno zimsko vreme.

Utakmica u subotu (22. decembar) počinje u 18 časova, dok u nedelju (23. decembar) počinje 16:15 časova.

Foto: CZBG portal
Share this...
Tweet about this on Twitter
Twitter

Ostavi komentar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *