CZBG Forum

Звезда гостује у Новом Месту

Извор: ККЦЗ, званични сајт

Кошаркаши Црвене звезде мтс путују у четвртак у Ново Место, где их у петак од 18 часова на отварању 14.кола АБА лиге очекује меч са Крком.

Кошаркаши Црвене звезде мтс путују у четвртак у Ново Место где их очекује меч 14.кола АБА лиге са Крком.

Црвено-бели отварају ову рунду у петак од 18 сати у дворани „Леон Штукељ”, јер их већ у уторак чека тежак меч ТОП 16 фазе Еврокупа са Уникахом у Малаги.

Времена за припрему ове утакмице нема, кошаркаши Црвене звезде ће у четвртак одрадити тренинг опоравка у Београду, и упутити се ка Словенији.

Ово ће бити 22.меч две екипе у историји регионалног такмичења, црвено-бели су славили 16 пута.

Тренер Црвене звезде мтс Милан Томић упозорава на чињеницу да ће екипа до утакмице имати јако мало времена за опоравак и припрему ове утакмице:

„Утакмица са Лиможом је већ архивирана, окрећемо се првој наредној а то је Крка. Незгодна компактна екипа, која је врло неугодна у својој дворани, побеђивали су у својој дворани до сада све екипе које су претенденти на висок пласман: Будућност, Мегу, Партизан, Морнар. И тај податак говори да имају квалитет, и да морамо да будемо на високом нивоу ако желимо да добијемо ову утакмицу, а при томе водећи рачуна да смо у среду увече имали тешку утакмицу у Еврокупу. Имамо проблема са ровитим играчима, Фаје, Раданов, Добрић је био под вирусом, сви су почели да тренирају , али нису још максимално спремни ” рекао је Милан Томић

Филип Човић: „ Очекује нас добра екипа, која игра јако добро на свом терену. Морамо да одиграмо максимално, сконцентрисано, јер нас очекује тим који је све победе до сада бележио против екипа које су врло квалитетне и на „папиру” су били аутсајдери у тим утакмицама. Немамо пуно времена након две тешке утакмице у претходна 3 дана, али наше је да дамо све од себе и у Новом Месту”

У првој утакмици два тима која је одиграна 13.октобра Црвена звезда је победила 80:66 у Београду.

Екипа се одмах након одигране утакмице у дворани „Леон Штукељ” враћа аутобусом за Београд, а већ у понедељак на Божић, следи пут у Малагу на утакмицу са Уникахом.

Share this...
Tweet about this on Twitter
Twitter

Остави коментар

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *