CZBG Forum

Gde si bio danas, Džajiću Dragane?

Danas se vaskolika zvezdaška populacija, a i mnogi drugi, oprostila od druge Zvezdine zvezde i jednog od najboljih igrača u istoriji, ne samo kluba, nego cele bivše države, a i šire. Danas su mnogi poslednji put rekli zbogom Dragoslavu Šekularcu.

Mnogi su danas bili na komemoraciji, kao i na samoj sahrani. Ali ono što je mnogima bilo trn u oku jeste nepojavljivanje treće Zvezdine zvezde, Dragana Džajića. Nije popularni Džaja došao ni na komemoraciju, ni na sahranu. Istini za volju, znalo se da on i Šeki već duže vreme ne govore, ali zar je to bio razlog da se Džaja ne pojavi?ji

Malo ko zna za neke sukobe u istoriji Crvene zvezde, koji su pretili da prerastu u ogromne podele, ali se znalo “stati na loptu” i shvatiti i prihvatiti da je Zvezda ipak iznad svega toga i da se mora raditi u njenom interesu. Tako je i ovaj put trebalo da bude. Ali nije…

Na žalost mnogih, Dragan Džajić se danas nije pojavio ni na komemoraciji, ni na sahrani legendarnog Šekija i time je srozao ne samo svoj ugled, nego i ugled Zvezdinih zvezda.

Sramota, da sramota veća ne može da bude.

Share this...
Tweet about this on Twitter
Twitter

5 Komentara

  1. Djaja je potpuno u oravu. Ne bih o pokojniku. O njemu kao pokojniku sve najlepse ali za zivota sam imao svoje misljenje i zbig toga nisam dosao ni na komemoraciju i sahranu. Pustite carsijske price.

Ostavi komentar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *