CZBG Forum

Где си био данас, Џајићу Драгане?

Данас се васколика звездашка популација, а и многи други, опростила од друге Звездине звезде и једног од најбољих играча у историји, не само клуба, него целе бивше државе, а и шире. Данас су многи последњи пут рекли збогом Драгославу Шекуларцу.

Многи су данас били на комеморацији, као и на самој сахрани. Али оно што је многима било трн у оку јесте непојављивање треће Звездине звезде, Драгана Џајића. Није популарни Џаја дошао ни на комеморацију, ни на сахрану. Истини за вољу, знало се да он и Шеки већ дуже време не говоре, али зар је то био разлог да се Џаја не појави?ји

Мало ко зна за неке сукобе у историји Црвене звезде, који су претили да прерасту у огромне поделе, али се знало “стати на лопту” и схватити и прихватити да је Звезда ипак изнад свега тога и да се мора радити у њеном интересу. Тако је и овај пут требало да буде. Али није…

На жалост многих, Драган Џајић се данас није појавио ни на комеморацији, ни на сахрани легендарног Шекија и тиме је срозао не само свој углед, него и углед Звездиних звезда.

Срамота, да срамота већа не може да буде.

Share this...
Tweet about this on Twitter
Twitter

5 Коментара

  1. Djaja je potpuno u oravu. Ne bih o pokojniku. O njemu kao pokojniku sve najlepse ali za zivota sam imao svoje misljenje i zbig toga nisam dosao ni na komemoraciju i sahranu. Pustite carsijske price.

Остави коментар

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *