CZBG Forum

„Igra senki“ pred prvi meč u Turskoj

Izvor: FKCZ, zvanični sajt

Dolaskom Zvezdine ekspedicije prolepšalo se i vreme u Antaliji, pa je pre podnevni trening u ponedeljak bio obasjan suncem.

540-simic-2801.jpg

Rad crveno-belih fudbalera u potpunosti je ovog jutra bio posvećen pripremi prve kontrolne utakmici na pripremama u Turskoj.

Izabranici šefa stručnog štaba Vladana Milojevića od 17 časova (19 po lokalnom) odmeriće snage sa Nordhauzenom, nemačkim niželigašem, i taj duel možete da pratite u direktnom prenosu na našem Jutjub kanalu, kao i predstojeća četiri meča.

Četvrti trening našeg tima od dolaska na drugu fazu zimskih priprema imao je standardno zagrevanje i neizostavnu ševu na jednom od terena fudbalskog kompleksa.

Ubrzo je usledio taktički deo rada na celom terenu, dok su dve grupe igrale nožni tenis, koji uvek donese i dobru zabavu.

Za to vreme je šef stručnog štaba Vladan Milojević uigravao sve zamisli za današnju utakmicu sa onih 11 igrača koji će početi susret. Radilo se forsiranje igre 11 na 0, takozvana “igra senki” jer nema protivnika, sa zahtevima ulaska u igru uz ponavljanje prekida pred meč.

Posle je došlo do zamene i oni fudbaleri koji su igrali nožni tenis, a nastupiće u drugom poluvremenu, upoznali su se sa zahtevima igre. Radilo se na ponavljanju uobičajenih stvari pred utakmicu, uigravanju defanzivne zone, kako se počinju akcije i organizacije igre pred različite faze napada.

Šef Milojević je sve vreme usmeravao izabranike, delio instrukcije i oni su na delu u više navrata sprovodili ono što je zamislio.

Share this...
Tweet about this on Twitter
Twitter

Ostavi komentar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *