CZBG Forum

Kadeti Zvezde polovični protiv Triglava

Crvena zvezda i Triglav (kadetske selekcije) odigrale su u subotu i nedelju dvomeč u ledenoj hali Pionir. Naši hokejaši ostvarili su polovičan uspeh. Nakon što su u prvom susretu nesrećno izgubili, u drugom su se revanširali svojim protivnicima i zasluženo slavili.

Prvi meč:

SKHL Crvena zvezda – HK Triglav 2:4 (0:0, 2:2, 0:2)

U prvom susretu kadetskih selekcija Crvene zvezde i Triglava, Zvezda je poražena nakon dve vodstva.

U prvoj trećini nije bilo golova, a u drugoj su Zvezdini oklopnici došli u vodstvo golom Vuka Kravljanca (asistencija Lazar LaloševićMatija Dinić). Samo dva minuta nakon Zvezdinog vodstva, Triglav preko Ožbe Šiblara dolazi do izjednačenja. Novo vodstvo crveno-belima donosi Vuk Savić (asistencija Matija DinićVuk Kravljanac), ali u poslednjoj minuti ove trećine Maj Bertoncelj donosi gostima poravnanje rezultata. U poslednjem periodu igre gosti su imali više koncentracije pa su golovima Martina Jazbeca (2) došli do pobede od 4:2.

Drugi meč:

SKHL Crvena zvezda – HK Triglav 6:4 (3:0, 1:2, 2:2)

Zvezdini kadeti su furiozno odigrali prvu trećinu. Golovima Vuka Savića (asistencija Matija Dinić), Vuka Kravljanca (asistencija Mateja MiloševićVuk Savić) i Lazara Laloševića (asistencija Vuk Savić) stekli su ogromnu prednost od 3:0. U drugom delu Vuk Kravljanac (asistencija Mateja Milošević) donosi ogromnih 4:0, ali Triglav do kraja te trećine golovima Šiblara i Bertoncelja smanjuje na 4:2. I poslednji period počinje dominacijom gostiju koji sa dva gola (Bertoncelj i Lah) dolaze do izjednačenja od 4:4. Ipak, Zvezdini kadeti su smogli snage za povratak i prvo preko Vuka Savića (asistencija Matija Dinić) dolaze do vodstva 5:4, a zatim preko istog igrača (asistencija Mateja MiloševićMatija Dinić) i do konačnih i zasluženih 6:4.

Share this...
Tweet about this on Twitter
Twitter

Ostavi komentar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *