CZBG Forum

Poslednji trening na terenu u Antaliji

Izvor: FKCZ, zvanični sajt

Zimske pripreme došle su do samog kraja, naši fudbaleri odradili su poslednji trening na terenu u Turskoj i ostala im je još jedna provera pred povratak u Beograd.

Crveno-beli su oko 14:30 (16:30 po lokalnom) izašli na teren fudbalskog kompleksa hotela „Regnum“ i odradili jedini trening planiran za danas.

Jasno je da su pripreme u završnoj fazi, pa je i rad shodno tome usmeren na usavršavanje detalja uoči predstojećih izazova i nastavka prvenstva.

Izabranici šefa stručnog štaba Vladana Milojevića su posle zagrevanja i ševe radili najviše na taktici. Fokus je bio na čuvanju poseda i igri na dva gola, na ograničenom prostoru, uz završnicu.

Radilo se na samim sitnicama i trener šampiona Srbije često je usmeravao pulene šta treba da rade i na čemu je akcenat. Zahtevao je maksimalnu koncentraciju i ispunjenje onoga što je zamislio.

Našim fudbalerima je za kraj boravka u Turskoj ostala još samo kontrolna utakmica sa Mariborom, u petak od 15 časova (17 po lokalnom) uz direktan prenos na našem klupskom Jutjub kanalu.

Povratak u Beograd planiran je za subotu i onda predstoji odbrojavanje do nastavka Superlige, koji je zakazan za 16. februar od 16 časova.
Šampion Srbije ugostiće Vojvodinu i crveno-beli jedva čekaju prolećnu premijeru i da zaigraju pred svojim navijačima, i da osete podršku sa tribina stadiona „Rajko Mitić“.

Share this...
Tweet about this on Twitter
Twitter

Ostavi komentar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *