CZBG Forum

Trener Rus zadovoljan, poziva navijače da podrže ekipu

Zvezda je preskočila još jednu prepreku. Ovog puta ubedljivo je savladana ekipa Zagreba (10:1 i 11:1), u dvomeču odigranom u glavnom gradu Hrvatske, Do kraja regularnog dela ostale su još dve utakmice protiv Medveščaka, a mi smo zamolili trenera Jovicu Rusa da nam malo sumira utiske i osvrne se na plej of. Inače, pre nego vam prenesemo šta je g. Rus rekao, moramo mu čestitati na, do sada, odlično odrađenom poslu i kako je ukomponovao ekipu koja nemilosrdno gazi sve pred sobom.

“Imali smo dobar pristup u oba dana protiv ekipe Zagreba. Ono što raduje jeste da su produktivne bile sve četiri napadačke linije u oba susreta. Čestitam momcima na zalaganju i ne bih izdvajao pojedince jer obe pobede su bile doprinos cele ekipe”, kaže trener Rus.

Osvrnuo se kratko i na utakmicu sa Medveščakom, i ponovno pozvao sve navijače da dođu i podrže ekipu u borbi za regionalnu titulu IHL takmičenja.

“Već u ovu subotu i nedelju igramo poslednje dve utakmice regularnog prvenstva protiv nosioca šampionske titule prošlogodišnjeg IHL takmičenja, ekipe Medveščaka. Pozivam publiku da u što većem broju podrži naše momke što će im sigurno uliti samopouzdanje za plej of koji počinje od 2.  marta”.

 

Da, i mi se još jednom pridružujemo pozivu i nadamo se da će se navijači odazvati i pored nekih drugih utakmica koje se igraju u istim terminima kad i utakmica protiv Medveščaka, a posebno se nadamo da će navijači pružiti podršku ekipi u plej ofu i borbi za titulu regionalnog prvaka.

Share this...
Tweet about this on Twitter
Twitter

Ostavi komentar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *