CZBG Forum

Милојевић – Сви заслужују да играју

Извор: ФКЦЗ, званични сајт

Шеф стручног штаба Владан Милојевић рекао је уочи меча 27. кола Суперлиге и гостовања Раду (недеља, 17:00) да их очекује још један тежак изазов.

– Последња утакмица пред репрезентативну паузу и не очекујемо да буде лако. Можда стање на табели то не показује, али Рад има свој начин игре у пролећном делу првенства. Играчи су се навикли на новог тренера Милошевића, а на Бањици имају мотив више и тамо никада није било лако играти – рекао је Милојевић и додао:

– Адекватно ћемо се спремити, имамо наш циљ. Оно што тренирамо, трудимо се да поновимо на утакмици. Могу да кажем да сам задовољан, више пута сам поновио да имам доста играча који су увек мотивисани и сви заслужују шансу да буду на терену.

Тренер црвено-белих је прокоментарисао и предстојећу двонедељну паузу.

– Пријаће нам пауза и после очекујем да ћу имати све адуте на располагању, да ће се и репрезентативци вратити здрави. Гобељић, Родић, Боаћи и Марин су били ван строја, дан пред меч са Радником проблема је имао и Чаушић, тренинзима се вратио Јевтовић и бићу посебно срећан да их све видим у тренажном процесу. Неки од њих би можда могли да буду спремни за Рад, али све зависи од процене лекарског тима. Очекујем после паузе да се Родић и Гобељић врате у пун тренажни процес.

Милојевић се осврнуо и на то што су бројни играчи продужили уговоре и што је Звезда задржала костур екипе.

– Срећан сам због тога, управа клуба ради прави посао. Увек ми је драго, и као звездашу и као тренеру, да играчи продуже сарадњу на обострано задовољство. У прошлости се дешавало да је било тешко задржати играче и онда се увек испочетка формира тим. Пред јануарске припреме сам рекао да је први пут у Звезди после дужег времена остао костур тима и много је лакше када постоји континуитет, и за клуб, и за струку. То је јако добра и позитивна ствар, али неки пут могућности не дозвољавају да то урадите. Звездашка опредељеност играча је присутна и драго ми је што су остали – закључио је Милојевић.

Share this...
Tweet about this on Twitter
Twitter

Остави коментар

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *