CZBG Forum

Рус: Ова група момака има потенцијал за највећа достигнућа у ИХЛ такмичењу

Након Андреја Цвика, замолили смо и тренера Звездиних оклопника, Јовицу Руса, да се осврне на полуфиналну серију и прву утакмицу против екипе Славије. Подсетимо се да је тренер Рус ове сезоне унео свежину и добру хемију у екипу, а један од тих плодова била је победа над екипом Јесеница у Континентал Купу. Кроз разговоре које смо водили са тренером Русом, ове сезоне, јасно смо могли да закључимо да жели да створи одличну тимску атмосферу у којој ће свако имати своју улогу. Колико је у томе успео, могло се видети и у досадашњем делу ИХЛ такмичења где је Звезда заиста функционисала беспрекорно.

Ево шта је тренер Рус рекао за наш портал:

“Имамо свој план и задатке које требамо да испоштујемо. Плеј оф утакмица је нешто за шта смо спремни и једва чекамо да почне утакмица у среду. Имали смо далеко већу паузу од Славије од четвртфиналног круга, самим тим смо гладнији доказивања. Ова група момака са којом радим ове сезоне има потенцијал за највиша достигнућа у ИХЛ такмичењу”.

Када смо га питали шта је кључ за успех у овом дуелу, тренер Рус је рекао:

“Озбиљан приступ је основ за успех. Не сумњам да су играчи врло мотивисани да исправе грешке из прошлогодишњег плеј офа. Познајемо противника и добро знамо како са њима треба одиграти утакмицу”, закључио је тренер Јовица Рус, а наша екипа је њему и играчима пожелела пуно среће у овом дуелу са жељом да на крају сезоне све нас, а и саме себе, обрадују титулом регионалног првака.

Share this...
Tweet about this on Twitter
Twitter

Остави коментар

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *