CZBG Forum

Рус, Цвик и Сабадош након победе над Триглавом

Аутор: ЦЗБГ/Моја Црвена звезда

После прве финалне утакмице између Црвене звезде и Триглава, коју су наши хокејаши добили резултатом 3:1, питали смо тренера Јовицу Руса да нам прокоментарише овај меч.

Рус је био кратак и јасан:

– Утакмица је била тешка, али смо одиграли дисциплиновано. Услови су, ради лошег квалитета леда, такође били тешки. Битна је победа и следећу утакмицу морамо још јаче да одиграмо. Честитам својим момцима. Заслужено смо славили.

На питање да прокоментарише то што се гости на крају нису поздравили, Рус је кратко рекао:

– У плеј оф серији нема поздрављања. Поздравља се тек на крају.

За поздрављање нам је потврдио и Андреј Цвик који каже:

– У регуларном делу се играчи поздрављају након сваке утакмице, што у плеј офу није случај. Тада се поздравља само на крају завршне серије, тако да то није био неспортски гест, него је то правило.

А о утакмици Цвик каже следеће:

– Била је одлична утакмица, како доликује плеј оф финалу. Ми, као играчи, смо уживали и једва смо чекали овакву добру и јаку утакмицу. У оваквим утакмицама побеђује екипа која направи мање грешака, јер стварно ситнице одлучују, а мислим да смо ми данас одиграли веома дисциплиновано и позртвовано. Такође, и Арсеније је био на висини задатка. Била је груба утакмица са обе стране, то смо сви очекивали, не могу да кажем да је то икога од нас изненадило. 

И Роберт Сабадош је био задовољан оствареном победом:

– Утакмица је била добра у смислу, брза, јака, прва борба за првака. Суђење је било ок, али су имали пропуста код неких казни, поготово код повреде Подунавца где није ни једна казна досуђена. Али на то све смо већ навикли. Држимо се насе игре и жеље за титулу ИХЛ-а. Спортски поздрав за све наше верне навијаче.

Share this...
Tweet about this on Twitter
Twitter

2 Коментара

Остави коментар

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *