CZBG Forum

Đumić: Posao nije gotov. Podunavac neizvestan za Kranj

Ekipe dva bratska portala, Moja Crvena zvezda i CZBG, svojski su se potrudile da dobijete punu sliku onoga što se dešavalo na ledu u Novom Sadu, gde su Zvezdini hokejaši odigrali prvu finalnu utakmicu regionalnog takmičenja protiv ekipe Triglava iz Kranja. Pored izveštaja kao i izjava trenera Rus i igrača Cvika i Sabadoša, zamolili smo strelca drugog gola, Mirka Đumića, da nam prokomentariše utakmicu.

“Čestitao bih svojim saigračima na pobedi. Utakmica nije bila baš najlepša za gledanje. Bilo je puno faulova, ali na kraju je najbitnije da smo pobedili. Posao nije gotov, ostala je još jedna utakmica.Nadam se da ćemo pobediti u sredu i osvojiti IHL”.

Inače, Pavle Podunavac koji je juče, u poslednjoj trećini utakmice, prilikom jednog jakog bodičeka i udarca u ogradu trenutku završio na ledu, odvezen je posle utakmice do bolnice gde mu je ukatana pomoć. Po njegovim, a i rečima sportskog direktora Nenada Rakovića, Podunavac se oseća dobro, nema potres mozga, ali je neizvestan za sledeći nastup.

Crvena zvezda i Triglav svoju utakmicu igraju u sredu u Kranju, pa eto lepe prilike za sve  Zvezdine navijače iz Slovenije da se upute u Kranj i pruže ogromnu podršku našim oklopnicima, a možda već i tada da proslave titulu regionalnog prvaka.

Share this...
Tweet about this on Twitter
Twitter

Ostavi komentar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *