CZBG Forum

Veterani (40-) treći na “Mc Lennan Cup 2019”

Veterani Crvene zvezde do 40 godina iznenada su uskočili na turnir Drvenih nogica “Mc Lennan Cup 2019” umesto bugarske ekipe NSA koja se nije pojavila na turniru.

Obzirom da nisu stigli da se okupe i odigraju svoju prvu utakmicu, crveno-beli su je izgubili službenim rezultatom 5:0 (Vinter Vrust, Švajcarska). Već u sledeće dve utakmice Zvezdini veterani su pokazali svoju snagu, pa je prvo savladana ekipa Trim Tim (Slovenija) rezultatom 7:4, a po tom i ekipa Predatorsa (Bukurešt, Rumunija) sa 4:3.

Strelci za  crveno-bele protiv Švajcaraca bili su: Čuković, Tatić i Nikolić po 2, te Rus sa jednim pogotkom. U drugom susretu protiv Rumuna strelci su bili Čuković, Pavlović, Crnoglavac i Tatić.

Foto: CZBG/Miodrag Pavlović

Pošto nisu odigrali prvu utakmicu nego su je izgubili službenim rezultatom, danas (nedelja, 7. april), Zvezdini veterani su odigrai svoj meč za treće mesto protiv ekipe Uni Medved (Bern, Švajcarska). Naši oklopnici su bili bolji i slavili rezultatom 5:3 nakon penal serije. U regularnom delu bilo je 3:3 (strelci Kravljanac, Raković i Danon), a u penal seriji Zvezda je bila bolja i slavila golovima Rakovića i Đorđevića. Strelci za crveno-bele na ovoj utakmici bili su

Crvena zvezda je na ovom turniru nastupila u sastavu: Luković (golman), Rus, Milinković, Crnoglavac, Čuković, Đorđević, Nikolić, Pavlović, Raković, Mihajlović, Tatić, Bogdanović, Kravljanac, Danon.

Share this...
Tweet about this on Twitter
Twitter

Ostavi komentar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *