CZBG Forum

Лед се отопио, криминал СХЛС-а не!

Иако се лед, у леденој хали Пионир, већ отопио, марифетлуци Савеза за хокеј на леду Србије нису престали. Чак шта више, из дана у дан се откривају неки нови криминални потези људи из СХЛС-а који само показују да само сво време, када смо писали о њиховим неделима, били у праву.

Прва ствар којом ћемо се у овом тексту позабавити је лажирање 1Б ветеранске лиге. Наиме, ако одете на наш портал и погледате извештаје са утакмица Црвене звезде ветерана, видећете да су наши хокејаши одиграли пет или шест утакмица (за последњу против Спартака нисмо сигурни). Међутим, ако одете на сајт СХЛС-а (линк) видећете да су Звездини ветерани наводно одиграли још неке утакмице за које 100% тврдимо, а то знају сви одговорни људи Савеза, да нису никада одигране, али су резултати тих утакмица ипак уписани. Пошто се, вероватно, свако од вас пита: “Па, какве везе сада има та ветеранска лига?”, морамо вам одмах рећи да наш Савез због ње убире поене пред ИИХФ-ом, као што је убрао и за домаће првенство сениора у коме су нерегуларно и противно свим прописима ове светске кровне организације (ИИХФ), учествовале само две екипе – Војводина и Црвена звезда.

Управо из тог разлога желимо опет да нагласимо и пишемо о криминалним радњама и марифетлуцима СХЛС-а, који једноставно “гази преко мртвих” и не обазире се на штету коју том приликом причињава. У свему овоме им безрезервну подршку дају многи медији (већина њих) који у великом броју случајева не смеју да напишу ни једну једину реч о ономе што се дешава у СХЛС-у и такмичењима које овај Савез организује. Па, пошто они не желе или не смеју да пишу, ми ћемо поставити отворено питање:

“Поштовани, када су одигране утакмице које се налазе на вашем сајту? Зашто лажете љубитеље хокеја на леду и приказујете лаж готово на сваком кораку?”

Наравно, сумњамо да ће одговор од ових људи икада да угледа светлост дана, па ће тако и ова лаж да буде прихваћена као истина.

Друга ствар о којој желимо да кратко напишемо коју реч јесте директно подривање нашег клуба од стране СХЛС-а.  Наиме, у разговору са људима из клуба, сазнали смо да је до данашњег дана постојао договор да Савез пита клубове око млађих играча који би током лета требали да иду на неке иностране кампове, па је тако увек остављена могућност да клуб предлаже неколико играча, а касније да Савез одлучи која два играча ће да иду. Међутим, овај пут људи из нашег клуба су сазнали да је Савез директно контактирао једног играча, а да пре тога ни на који начин није тражио мишљење клуба. Одмах да будемо јасни – људи из Црвене звезде немају ништа против да тај играч иде у Финску на камп, али и те како имају против начина на који Савез третира и заобилази наш клуб. Све то нам само показује да смо били у праву када смо писали да ти људи из Савеза не желе добро Хокејашком клубу Црвена звезда.

Још једном вас подсећамо да све до недавно на сајту Савеза није било ни једне једине речи о томе ко је шампион Србије за сезону 2018/19.  Сада су се барем толико удостојили па су ставили резултате тог фантомског првенства два клуба, само им још и даље остаје да кажу јавности како то све правдају пред ИИХФ-ом, као и који су то пехар доделили Звездиним хокејашима.

За сам крај још једном ћемо да вас подсетимо да људи из Савеза, а посебно председник истог, Марко Миловановић, немају никаквог права да се бусају у груди и хвале успесима које су репрезентације Србије оствариле ове године, када на овако ружан и гнусан начин поткопавају рад клуба који је дао највише играча у све те три селекције.

Нека ти је на част Савезе за све ово што радиш, али доћи ће дан када ће тама бити у потпуности разоткривена и када ћете дати одговор за све ово.

Share this...
Tweet about this on Twitter
Twitter

5 Коментара

  1. Ja se izvinjavam, ja jesam Zvezdas, ali ovaj tekst je jezivo smesan. Nije ni cudo sto se niko ne obazire na ove tekstove. Niko ko je ozbiljan ili na nekim pozicijama koje su dovoljno uticajne za neku promenu moze (i treba) da se obazire na ovakve tekstove. Zao mi je sto ovo pisem i necete me vise videti ovde, ali bar shvatite ovo kao neku kritiku. Nacin na koji je tekst pisan, argumenti, cinjenice… Meni ovo zvuci kao da je jedini cilj bio samo napisati nesto negativno. Ne znam, zelim Vam puno srece ali ovako apsolutno nista necete postici… Ako nekom treba da konkretnije objasnjavam na sta mislim, automatski nemam sta sa tom osobom da razgovaram. Pozdrav…

    1. Ako je tebi jezivo smešno što se od strane Saveza zvanično napiše da je npr. Zvezda igrala sa Spartakom i izgubila (ili dobila, sasvim nebitno), a da ta utakmica nije ni odigrana (a tskvih ima nekoliko), onda zaista ne znam o čemu da pričamo.

  2. Da nije bilo Crvene Zvezde i njenog takmicenja u Slovenackoj ligi, reprezentacija Srbije ne da ne bi bila prva u sve tri kategorije nego bi ubedljivo bila zadnja u svim kategorijama i ispala bi u nizu diviziju. Ja bi voleo da gospodin Djakovic bojkotuje savez i da zabrani igracima Zvezde da igraju ze reprezentaciju pa da vidimo onda kakve ce uspehe imati reprezentacija.

Остави коментар

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *