CZBG Forum

Перуничић остаје веран Звезди

Извор: mojacrvenazvezda.net

Рукометаши Црвене звезде кроз плеј-аут домаћег шампионата обезбедили су опстанак у српској рукометној елити и тиме окончали вероватно једну од најтежих и најстреснијих сезона у клупској историји. Први тренер нашег клуба Ненад Перуничић током другог дела сезоне није предводио екипу, а по окончању такмичења појавила се информација да ће Перуничић и дефинитивно напустити клуб и преузети нишког Суперлигаша екипу Железничара.

Међутим, до тога није дошло, јер се Перуничић одлучио да останеу вољеном клубу, а то је потврдио и изјавом за спортске медије:

– „Остајем у Звезди, биће и мало већег ангажмана управе, да покушамо да се мало и појачамо. Видећемо у наредних 15, 20 дана. Сигурно не можемо да парирамо на том нивоу финансијски најјачих клубова код нас. Иза нас је јако тежак период и захвалан сам момцима који су одрадили сезону не тражећи ништа, јурећи са својих послова на тренинг и утакмице. Наша цела екипа је у прошлој сезони коштала 3.000 евра што је прескромно и једноставно више од борбе за опстанак није било реално.“

Share this...
Tweet about this on Twitter
Twitter

Остави коментар

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *