CZBG Forum

Veliki odziv u akciji Delija za obnovu sezonskih

Izvor: FKCZ, zvanični sajt

Veliki odziv obeležio je akciju obnove sezonskih karata koju su organizovale Delije danas na stadionu „Rajko Mitić“.

Iako je subotom radno vreme Servisa za članstvo skraćeno, do 16 časova, sezonske karte kupilo je čak 362 zvezdaša!

Još jednom su Delije iskazale odanost i ljubav prema svom klubu. Nešto posle 12 časova, organizovano od zgrade Sportskog društva, Delije su krenule ka Servisu za članstvo, kako bi obnovili pretplatne karte.

Ovu akciju obeležio je ogroman odziv Delija, veliki broj navijača se priključio i došao je kako bi obezbedio ulaznicu za Zvezdine utakmice naredne sezone.

Imale su Delije jasnu poruku na transparentu:„Cilj je 20.000 sezonskih ulaznica“. Karte će biti u prodaji do kraja avgusta, a mi smo sigurni da možemo da dođemo do ove brojke.

Akciji Delija priključili su se i ostali zvezdaši. Već od 10 sati naši navijači počeli su da stvaraju red ispred Servisa za članstvo, na vreme su zauzeli mesto kako bi danas postali ponosni vlasnici sezonske ulaznice!

Bilo je i mnogo onih koji su došli da se učlane i prvi put kupe pretplatn karte, što nas izuzetno raduje.

U prethodna četiri dana prodato je čak 1.354 sezonskih ulaznica. Posle današnje akcije taj broj porastao je na 1.716.

S obzirom na to da se danas ogroman broj Delija odazvao akciji do kraja radnog vremena nisu mogli svi da stignu na red, zbog čega su im zakazani termini za ponedeljak pa članstvo neće raditi po ustaljenom rasporedu tog dana, već će sezonske moći da kupe samo oni sa zakazanim terminima, a već u utorak će raditi normalno.

Radno vreme Servisa za članstvo je svakog radnog dana od 10 do 19 sati, kao i subotom od 11 do 16 časova, a nalazi se na zapadnoj tribini stadiona „Rajko Mitić”.

Share this...
Tweet about this on Twitter
Twitter

2 Komentara

    1. KOliko nam je poznato, moguće je, ali od ove nedelje bi trebalo da bude omogućena i onlajn kupovina sezonskih kartica.

Ostavi komentar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *