CZBG Forum

Храбра Звезда јуначки до победе

Шта рећи о вечерашњој утакмици?

Заиста је тешко након вечерашњег меча било шта смислено написати, осим рећи да је ово вечерас била утакмица за инфаркт, а да су наши момци, јунаци, учинили све и на крају успели.

Звезда је одлично одиграла прво полувреме. Повели су наши јунаци голом Ричмонда Боаћија, али једна неопрезност на свега минут до краја полувремена коштала нас је гола за Копенхаген. Да мука буде већа, у другом полувремену Милуновић добија други жути картон и Звезда остаје десеткована, а Копенхаген је кренуо свим силама да притиска и стишће обруч око нашег гола. Ипак, и поред свих напора Данаца, мрежа Милана Борјана остала је нетакнута. Није Копенхаген успио ни у продужецима да да гол. Мада је у другом продужетку и данска екипа остала без једног искљученог играча (Бијел) притисак на гол Борјана се наставио, али голман Звезде није допустио домаћину да се радује.

А онда се ушло у пенал серију и то какаву. Иако су Звездини играчи промашивали, јунак утакмице, Милан Борјан, скинуо је три пенала домаћину поред још два промашена. Последњи који је и одлучио победника био је одбрањен момку који се и те како потцењивачки односио према нашим играчима након утакмице у Београду, Винду.

И славље је могло да почне, а срца свих Звездаша су још јаче закуцала од среће.

Браво црвено-бели јунаци!!!!

Share this...
Tweet about this on Twitter
Twitter

Остави коментар

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *