CZBG Forum

Sezonske ulaznice u prodaji do subote

Izvor: FKCZ, zvanični sajt

Prodaja sezonskih ulaznica po važećim cenama trajaće do subote 17. avgusta što je poslednji dan prodaje sezonskih karata za sezonu 2019/20.

Svi vlasnici sezonskih karata imaju pravo preče kupovine karata za svoja mesta za utakmicu plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona protiv švajcarskog prvaka, ekipe Jang bojs. Takođe, isto pravo će važiti i za sve ostale utakmice u UEFA takmičenjima u ovoj sezoni. Za ovu utakmicu, važiće iste cene karata kao za slobodnu prodaju dok će klub odluku o eventualnim popustima za utakmice grupne faze i daljeg takmičenja doneti blagovremeno.
Klub će naknadno objaviti obaveštenje o mogućnosti prodaje karata, fazama prodaje kao i sve ostale informacije vezano za prodaju kao što su radno vreme, mesto prodaje, mogućnosti plaćanja i potrebni uslovi za kupovinu karte.

Pozivamo navijače da nastave da pružaju podršku našem timu tokom čitave sezone, kao i da na vreme obezbede svoju sezonsku ulaznicu. Podsećamo, preduslov za kupovinu sezonske ulaznice je da je kupac član kluba, a cene katrata su sledeće:

Sever 4.000;

Istok 7.000;

Zapad 8.000;

VIP sektor na zapadnoj tribini 20.000;

VIP galerija 60.000;

VIP 1 i Pet zvezdinih zvezda 120.000 dinara.

Share this...
Tweet about this on Twitter
Twitter

Ostavi komentar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *